Untitled-top-Recovered-Recovered

Susu Kambing Lazz untuk anak

  1. Lazz mengandungi Protein berasaskan Susu Kambing. Protein Susu Kambing dipercayai lebih Rendah Risiko menyebabkan Alahan kerana struktur nya yang ringkas lebih mudah dihadamkan. ia sesuai diambil oleh kanak-kanak yang alergik terhadap protein susu lembu.
  2. Laktosa pula ialah gula didalam susu. Menurut Kajian , 93% kanak-kanak yang alah terhadap Laktosa Susu Lembu, tidak alah terhadap Laktosa Susu Kambing. Sekiranya anak anda punyai alah laktosa, iaitu mudah cirit birit selepas minum Susu Lembu, anda boleh jadikan Lazz sebagai Pilihan Alternatif buat anak.
  3. Kandungan Vitamin C membantu menyihatkan kulit anak. ia amat sesuai diambil oleh kanak-kanak yang punyai masalah kulit sensetif atau eczema.
  4. Lazz juga membantu kanak-kanak yang kerap hadapi masalah asma/ selsema/ lendir cecair yang tersekat dalam tubuh anak. dengan ambilan Lazz secara konsisten. Ia membantu mengeluarkan lendir berlebihan didalam badan.
  5. Jika anak anda hadapi masalah MEMILIH MAKAN atau cerewet. Cuba lah lazz. anak pasti terpikat dengan rasanya yang sungguh Lazat dan tidak terlalu manis. Bukan sahaja memikat selera. Malah membantu menambah Selera Makan Anak.
  6. Susu Kambing memang terkenal dengan sifatnya membantu kanak-kanak yang ada masalah sembelit. Jika anak anda kerap sembelit. kami syorkan anda ambil lazz Kurma terus kerana kandungan Kalium di dalam Lazz Kurma lebih tinggi dan ia bertindak sebagai pelawas semulajadi untuk anak.
  7. Untuk kanak-kanak yang ada masalah berat badan, disarankan anda berikan anak Lazzchoco kerana kandungan Kalori nya lebih tinggi dan membantu anak berselera dan menambah berat dengan lebih cepat. Boleh juga dicampur dengan Lazz Kurma untuk kesan lebih baik.

Comments