lazz-susu-kambing-set-sejoli-2

Kajian kes masalah yang BIASA berlaku kepada pasangan ikhtiar hamil

  1. Period tidak regular. Jarak antara Period melebihi 2 Bulan. adakalanya bertahun tidak datang period. Potensi Hamil tetap ada, cuma sukar untuk tentukan waktu subur isteri.
  2. Isteri Period Regular. Setiap Bulan datang. tapi beberapa tahun mendirikan rumah tangga masih belum dikurniakan Zuriat. Masalah ini dikaitkan dengan kurang hormon. setiap wanita menghasilkan Sel Telur (waktu ini dikenali waktu subur) tetapi Sel Telur tidak dihasilkan, atau Tidak matang akibat kekurangan Hormon.
  3. Isteri mudah Hamil. Namun Mudah alami keguguran.
  4. Sifat Suka Menyalahkan Pasangan & Tidak Meredhai Kekurangan Pasangan (Ya, Faktor ini pun boleh menghalang walaupun sebenarnya Suami Isteri Sihat, Kami pernah terima kes Pasangan Berjaya hamil setelah menerima kekurangan satu sama lain seadanya)

Kesemua Masalah ini amat berkait Rapat dengan Faktor HORMON TIDAK SEIMBANG didalam tubuh.

Bagaimana Lazz Set Sejoli dapat membantu?

KOMBINASI Susu Kambing & Kurma dapat membantu menstabilkan hormon yang tidak seimbang didalam tubuh. Tidak hairan ramai yang mencari LAZZ sebagai alternatif merawat penyakit berkaitan hormon seperti :

  • Insomnia
  • Kulit Kering/Sensetif
  • Kencing Manis
  • Darah Tinggi.

Dengan IzinNYA dan Rezeki juga, 110 Pasangan telahpun berjaya Hamil dan Berkongsi Feedback Dengan Kami

Kandungan Asid Folik Semulajadi yang terdapat didalam Ekstrak Kurma juga mampu menyerap sebaiknya didalam tubuh Melalui Kandungan Vitamin C dari Susu Kambing. Maka ia dapat membantu menguatkan Rahim dan memberi Kesihatan & Kesuburan.

Comments